G Autoriteit

Human Design Analist

G Autoriteit

Mijn hart beslist

Vanuit je gedefinieerde G Centrum komt het gevoel “wie ik ben”, “wat is liefde”, “wat is mijn rol, mijn plaats”. Het verbindt je met het gevoel van welzijn dat je kan leiden in tijden van besluitvorming. Met andere woorden en bij afwezigheid van een van de 4 voorgaande Autoriteiten, doe waar je hart zich goed bij voelt.

Wanneer je hart zich niet goed voelt bij iemand of iets, vertelt het je dat er een energie rondloopt die jou geen goed wil doen. Beslis nooit op advies van een persoon waar je je niet goed bij voelt! Ga in plaats daarvan zitten op een plek waar je hart “thuis” is; start dan je besluitvormingsproces. Let goed op de gewaarwordingen die uit je G Centrum komen; de gevoelens die daaruit voortkomen zijn niet gelijk aan emoties.

Alleen Projectors kunnen een G Autoriteit hebben. Met deze Autoriteit drukt het Zelf (G Centrum) zich uit via het Keel Centrum. Het G Centrum is het Centrum van het ware Zelf, het hogere Zelf, van richting en liefde uitgedrukt door gedrag. Je kunt de aantrekkingskracht ervan voelen in je borstgebied als je oefent om erop te letten.

Dit alles wordt uitgedrukt wanneer je praat. Observeer wat er uit je mond komt, het zal jou veel vertellen over jouw richting en dus jouw beslissingen. Wanneer je in de goede richting gaat of praat over je authentieke richting, voelt wat er uit je mond komt helder en duidelijk, het komt er gewoon uit zonder er over na te denken.

Wanneer je met iemand praat en wat je zegt is niet duidelijk en klinkt niet authentiek, dan is het niet waar. Wanneer het erg verward of mentaal aanvoelt, wanneer je erover probeert te praten, maar er niet echt aan toe komt, wanneer er sprake is van ongemak en een gebrek aan duidelijkheid, dan ben je misschien van het spoor af. Dan is het tijd om voor jezelf na te gaan: ben ik erkend en gevraagd? Zo ja, is dit echt goed voor mij, ben ik erkend voor wie ik werkelijk ben, of juist voor wie ik niet ben? Misschien is het niet iets voor jou om bij betrokken te zijn en is het helemaal niet voor jou.

Als Projector ben je erg kwetsbaar in die zin dat je de thema’s van anderen diep in je opneemt en gemakkelijk gelooft dat ze de jouwe zijn. In het begin is het heel, heel moeilijk om onderscheid te maken.

Met een G Autoriteit heb je veel open Centra – Centra van waaruit je geneigd bent mentaal beslissingen te nemen. Het zal je ten goede komen om het hoofdstuk over energiecentra te bekijken en uit te zoeken wat ze voor jou betekenen, zodat je nog beter kunt herkennen wanneer je niet trouw bent aan jezelf. Je bent niet jouw emoties (open Zonnevlecht Centrum), je kunt het je niet veroorloven beslissingen te nemen vanuit je emotionaliteit en vanuit hoe iets emotioneel voelt. Je kunt geen beslissingen nemen om van druk af te komen (open Wortel Centrum), je kunt niet de juiste beslissingen nemen op basis van de logica van je verstand, enzovoort.

Wanneer je wordt erkend om wie je bent en ergens voor wordt uitgenodigd, is het goed om erover te praten om te herkennen wat goed voor je is. Je kunt met jezelf praten, of met een vriend die geen agenda heeft die hij je wil opdringen, een vriend die neutraal staat tegenover jouw beslissingen. Het gaat er niet om dat iemand anders jouw richting dicteert, het gaat erom dat je met hen praat over jouw richting. Per slot van rekening kom je je eigen beslissingen tegen, maar vaak kun je die alleen tegenkomen door te praten en te luisteren naar wat je zegt. Het gaat erom je eigen waarheid te horen in je eigen stem en woorden. Klinkt het als mentale of emotionele bla-bla? Of klinkt het gegrond in je Zelf? Waar zit de waarheid in je stem? Jij bent de rechter, jij bent degene die echt de waarheid voor jezelf herkent.

Vooral wanneer je begint te experimenteren met je innerlijke Autoriteit, kan het zelfs goed zijn om met iemand aan de telefoon te praten in plaats van dit te oefenen terwijl iemand direct in je aura zit (ongeveer 2 armlengtes in elke richting). Dit kan vooral lastig zijn als ze emotioneel gedefinieerd zijn (gedefinieerd Zonnevlecht Centrum) en emotionele reacties hebben op wat je zegt. Want als een emotioneel gedefinieerd persoon zich in je aura bevindt, neem je hun emoties diep in je op. Ze verstoren je waarneming als een drug en dat is geen juiste positie om beslissingen te nemen. Wanneer je begint te experimenteren met je G Autoriteit, zal het gemakkelijker zijn om er greep op te krijgen terwijl je niet onder emotionele of andere energetische invloed staat terwijl je naar jezelf luistert terwijl je praat. Tegen jezelf praten voor een spiegel kan soms ook helpen om antwoorden te vinden.

Het belangrijkste om te herkennen is echter het gevoel van het G Centrum zelf dat in de borst zit waar het borstbeen zit. Hoe meer je er aandacht aan besteedt, hoe duidelijker het voor je wordt en hoe beter het jou kan leiden met zijn fysieke gewaarwording in dat gebied. Je kunt ook merken dat het borstgebied naar iets toe trekt, als een magneet die aantrekt of afstoot. Als je er eenmaal vertrouwd mee bent geraakt, is de G Autoriteit echt gemakkelijk te volgen. Let goed op het gevoel in je borstgebied, vooral als je spreekt.

De G Autoriteit is verhoudingsgewijs zeldzaam en daarmee een van de minder begrepen Autoriteiten die een mens kan hebben. Daarom willen wij je eraan herinneren om iedere informatie met een korreltje zout te nemen.

Wanneer heb ik een G Autoriteit?

Je hebt een G Autoriteit wanneer je G Centrum gedefinieerd is EN al je andere gedefinieerde Centra boven het G Centrum liggen. Alles onder het G Centrum is ongedefinieerd/open.

Alleen Projector Types kunnen een G Autoriteit hebben.